tisdag 26 augusti 2014

Nyhet! 2 butiker på plats till 6:e september

Nu snart drar det ihop sig till våran endagars träff i Svartå och nytt för i år är att vi kommer ha en till gästande butik på plats. Nämligen Helihak som även kommer på våran stora vårträff nästa år.
 
 
 
Gunilla som äger Helihak kommer ta med ett mindre urval från sitt stora sortiment, det blir lite smått och gott. Bland annat kommer det bli en del REA-varor och  pappersrea på plats så fynd kommer kunna göras.
 
Vill du vara säker på att du får de varor du önskar så går det bra att förhandsboka en order så packar Gunilla iordning den och tar med. Förhandsorder går att lägga fram till kl 24.00  på onsdag 3/9 och dessutom lämnar Gunilla 10% rabatt på alla förhandsorder. Använd rabattkod Svartå när du gör din order i webbutiken som du hittar här.
 
Den andra butiken på plats är som vanligt Mikaelas Scrap In. Mikaela som har ett mindre sortiment och nära till Svartå kommer ta med hela sortimentet men det kan ändå vara bra att förhandsboka vad man önskar för att vara säker. Förhandsorder går även här att läggas fram till kl 24.00  på onsdag 3/9 och Mikaela lämnar även hon 10% rabatt på alla förhandsorder. Använd rabattkod SvartåSept när du gör din order i webbutiken som du hittar här.
 

För att läsa all info om träffen den 6:e september klickar du på rätt datum till höger i sidebaren eller klicka här. Än finns det platser kvar så har du inte anmält dig än så är det hög tid nu!
 
Så då återstår bara att packa pysselväskorna och fylla plånböckerna så ses vi 6:e september för hela 16 timmars pyssel tillsammans.
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar