fredag 5 april 2013

Vinnare; Simply the best

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
För att läsa information om vår sommarträff 31 augusti, klicka HÄR.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det har blivit dags att kora vinnarna i den allra sista tävlingen som hölls under helgen 22-24 mars, på vår stora träff nu i vår. Tävlingen, som vi så fint valt att kalla "Simply the best" gick ut på att man helt enkelt tog det alster som man var mest nöjd med från helgen, men som man samtidigt inte varit med och tävlat med i någon av de andra tävlingarna.

Det var otroligt svårt att utse bara tre vinnare vill vi lova. Många fina bidrag hade fotats av Mia under helgen. Så en lååång omröstning av oss i juryn fick det bli igår kväll när vi hade vårt möte.

Och vinnarna är (utan någon inbördes ordning):
Milo Lilja

Sara Modig

Ulrica Hållén
Stort GRATTIS till er tre!
Priset, ett presentkort att använda i Sirap i Paris' webbshop, kommer att skickas till er via posten. Vänligen kontakta oss, via vår mail (svartascraptraff@gmail.com) så vi kan få er adress.

Än en gång, stort TACK till alla er som var med och förgyllde vår helg. Vi är fullmatade med inspiration och taggade till tusen att pyssla själva.

Glöm nu inte att anmäla er till sommarträffen. Mer info hittar ni HÄR.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar